Logged Out When Opening New Tab

Joined
Jan 17, 2015
Messages
4,776
Reaction score
1,756
Points
113
Location
Walsall
Supports
Dr Tony's Villa Revolution
This keeps on happening to me, whenever I click a link (for instance a new thread notification in the shoutbox) that takes me to a new tab on the site, I show up as logged out regardless of refreshing or not, but if I go back to the original tab, I'm still logged in fine. Just seems a weird thing to be happening. I have 'keep me logged in' ticked and everything, so I really don't understand what's going on?
 
Joined
Jan 17, 2015
Messages
4,776
Reaction score
1,756
Points
113
Location
Walsall
Supports
Dr Tony's Villa Revolution
Still happening. Am I going to even receive the courtesy of a response?
 

spireite

Well-Known Member
Joined
Jan 17, 2015
Messages
3,630
Reaction score
1,390
Points
113
Supports
Chesterfield
Try deleting your browsers cache and trying again
 
Joined
Jan 17, 2015
Messages
4,776
Reaction score
1,756
Points
113
Location
Walsall
Supports
Dr Tony's Villa Revolution
I've had a reformatted hard drive since then, so I'd say that isn't the issue.
 

Stevencc

Site Supporter
Site Supporter
Joined
Jan 17, 2015
Messages
13,242
Reaction score
7,221
Points
113
Location
°
Supports
°
The same thing has happened to me a couple of times in the last few days.
 

AFCB_Mark

Well-Known Member
Joined
Sep 13, 2014
Messages
3,514
Reaction score
1,063
Points
113
Supports
A single unitary authority for urban Dorset
I used to notice this now and again myself, thought it was a bug in the Xenforo build, but haven't noticed it happen in ages.

If it's still an issue keep us updated, I'll have a shifty around.
 
Joined
Jan 17, 2015
Messages
4,776
Reaction score
1,756
Points
113
Location
Walsall
Supports
Dr Tony's Villa Revolution
Happens to me every time, that's why I started the thread.
 

AFCB_Mark

Well-Known Member
Joined
Sep 13, 2014
Messages
3,514
Reaction score
1,063
Points
113
Supports
A single unitary authority for urban Dorset
Can I ask what browser/operating system you use?
 

Aberstone

Well-Known Member
Joined
Jan 17, 2015
Messages
3,142
Reaction score
1,447
Points
113
Location
Luton
Supports
Wealdstone
May very well be a Firefox issue Jase, I use Firefox and Windows 7 at work and I have the same problem too.
 

Stevencc

Site Supporter
Site Supporter
Joined
Jan 17, 2015
Messages
13,242
Reaction score
7,221
Points
113
Location
°
Supports
°
I only use Chrome and it's happened to me. It happened today when I clicked one of the thread notifications from within the shoutbox.
 
Stronger Security, Faster Connections with VPN at IPVanish.com!

Forum statistics

Threads
16,101
Messages
1,116,260
Members
7,186
Latest member
linkbuilder
Top